VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

La Liga tar slut på söndagskvällen och medans vi går in i den sista matchen, är fortfarande osäkert vems titeln blir.

Speltips Barcelona - Eibar

Real Madrid är starka favoriter, då dom bara behöver ett poäng från sin resa till Malaga för att säkra titeln, men Barcelona ser säkra ut på att vinna sin match mot Eibar och kommer att vara angelägna om att få jobbet gjort tidigt, i ett försök att lägga en liten dos extra tryck på Los Blancos.

Idag avgörs titeln, och trycket är enormt

 

Då matcherna sparkar igång samtidigt är det mycket tydligt att både Barcelona och Real Madrid-spelarna kommer att vara medvetna om vad som händer i den andra matchen från publikens reaktioner. Katalanerna kan därför få en mindre fördel genom att börja mycket starkt här och göra ett par tidiga mål, för att skicka ett meddelande ner till Costa del Sol.

De borde ha för mycket för Eibar att hantera, och Luis Enriques lag har funnit form under de senaste veckorna, och har vunnit sina sista sex ligamatcher och har gjort tre eller flera mål vid varje tillfälle. De har gjort tio mål i 1:a halvleken under den perioden. Men de har också släppt in tre gånger före halvtid och deras senaste sex matcher snittar 2,17 mål i 1:a halvlek. Ligamatcherna på Camp Nou den här säsongen snittar 2,06 mål i 1:a halvlek, så vi rekar minst två mål före pausen.

Barcelona kanske inte vinner titeln idag, men de kommer att vara fast beslutna att åtminstone sätta press på Real Madrid. Barcelona har åtminstone Copa del Rey-finalen att se fram emot. En ljus start är sannolikt som Luis Enrique leder Barcelona för sin sista gång på Camp Nou och vi lägger ett speltips på “Mål för första halvlek – över 1,5” på 4/7.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!