VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Real Madrid behöver bara ett poäng för att vinna La Liga, men självklart vill de ha mer än det för att undvika vad som skulle kunna bli en nagelbitare.

Speltips Malaga - Real Madrid

De är osannolikt att Malaga kommer låta sig bli besegrade enkelt, då de är i fantastisk form och ser lika bra ut som de har gjort hela säsongen. Vi bör åtminstone se en riktigt bra match, vilket inte alltid är fallet på sista dagen i La Liga när många lag inte har något kvar att spela för.

Malaga har inte haft något riktigt på spel ett tag nu, men de har fortfarande funnit motivationen att leverera bättre resultat än de gjort tidigare. Michel har gjort ett briljant jobb sedan han tog över i mars. Hans 11 matcher vid rodret har producerat 20 poäng, och Malaga hade bara lyckats med 26 poäng från 26 matcher innan det. Andalusierna har vunnit 6 av sina sista 8 i La Liga och förlorat bara en gång. De ligger på en delad 2:a plats i formtabellen för de senaste åtta matcherna tillsammans med Real Madrid på 19 poäng.

Barca hoppas på en tjänst från Malaga

 

En av de sex segrarna var mot Barcelona och ironiskt nog kan katalanerna nu ta lite uppmuntran från den förlusten, som de desperat hoppas på en stor tjänst från Malaga på den sista dagen. Under Michel har Malaga varit mycket bättre defensivt med rena lakan i 6 av deras sista tio matcher, och vi rekar att dom åtminstone inte kommer förlora enormt.

Med Malaga i grym form känns det här inte som en match Real kommer dominera från början till slut och det kan bli några nervösa stunder. Real Madrid bör få jobbet gjort och avsluta sina fem års väntan på en ligatitel, men vi lägger också ett speltips på Malaga +2.5 Asian Handicap på 1,63.

När det gäller målskyttar är det svårt att se förbi Cristiano Ronaldo. Han har verkligen hittat form de senaste veckorna, och har nätat 13 mål i sina senaste 8 matcher. Han lugnade nerverna i onsdags genom att göra de första två målen i matchen mot Vigo och kan göra detsamma här, så vi lägger ett betting tips på att Cristiano Ronaldo gör första målet på 21/10.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!