VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Manchester United var involverade i ännu en riktigt tråkig match i mitten av veckan då de spelade ut en mållös oavgjord mot Southampton, och har nu fyra matcher utan seger i alla tävlingar.

Speltips  Manchester United - Crystal Palace

I rättvisans namn sa Jose Mourinho att Premier League har låg prioritet, och vi kommer sannolikt att se ännu mer rotation denna söndag med Europa League-finalen nästa vecka.

I Premier League var The Red Devils sista seger en 2-0 seger mot Burnley långt tillbaka i april, och de har spelat tre oavgjorda matcher och har förlorat två gånger sedan dess, för att helt eliminera dom från några chanser om en topp 4 finish. De ser nu garanterade ut att avsluta 6:a i tabellen.

Man bör inte förvänta sig mycket från Man U på Old Trafford

 

Det har varit deras tappade poäng på Old Trafford som är det mest oroande. De kan vara obesegrade sedan september i ligan där, men de har bara faktiskt bara vunnit sex av deras 16 matcher sedan dess och har varit enormt hindrade av oavgjorda matcher. Detta inkluderar många lag på samma nivå som Crystal Palace, inklusive Swansea, West Brom, Bournemouth, Hull, West Ham, Stoke och Burnley.

Eagles övergripande form under de senaste månaderna har varit exceptionell. De har vunnit sju, spelat en oavgjord och förlorat fyra av sina sista 12 matcher, och även hemifrån har de lyckats med fyra segrar från sina sista sju matcher. Detta inkluderar utmärkta segrar borta mot Chelsea och Liverpool, så de kommer att känna sig säkra på att plocka något denna söndagen för att behaga de resande fansen.

Med tanke på värdarnas chockerande brist på vinster hemma och Crystal Palaces senaste giant killers på bortaplan rekar vi odds 4/6 för en Crystal Palace Vinst eller Oavgjort Dubbelchans, så jag stöder det tillsammans med ett speltips på 1-1 vid 6/1.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!