VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Arsenal höll sina hopp om en topp fyra finish levande i tisdags med en sen 2-0 seger över de nedflyttade Sunderland, och de har nu vunnit 4 i rad, med 7 vinster från deras sista 8 i alla tävlingar.

Speltips Arsenal - Everton

Men Gunners tid tar slut i helgen. Den sista dagen i Premier League säsongen börjar med Arsenal på en 5:e plats i tabellen, ett poäng bakom Liverpool och tre efter Manchester City. Värdarna behöver några tappade poäng ovanför dem om de ska fortsätta sin period av årliga Champions League-framträdanden.

Arsenal håller tätt i defensiven på The Emirates

 

En topp fyra finish är inte helt upp till Arsene Wenger med andra ord, men jag rekar att de kommer att plocka segern denna söndag. De har vunnit imponerande tio av sina senaste 12 hemmamatcher i Premier League och har inte släppt in ett ligamål på The Emirates sedan början av april.

Everton har sett färre än två mål i första halvlek i 67% av sina bortamatcher, och över två tredjedelar av deras bortamål har skapats i andra halvlek, så vi lägger ett speltips på flest mål i första halvlek för odds på 1/1. Jag rekar det tillsammans med ett betting tips på 2-0 vid 13/2.

Jag lägger också ett betting tips på Alexis Sanchez att fortsätta sin goda form genom att göra mål när som helst vid 1/1. Den chilenska mannen nätade båda målen mot Sunderland och har nu 23 ligamål för säsongen.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!