VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Det var tydligt att trycket var av vid Stamford Bridge i tisdags, eftersom det vanligtvis starka Chelsea-försvaret hade semester och de slutade med att ge bort tre mål mot målskygga Watford.

Speltips Chelsea - Sunderland

Lyckligtvis för Antonio Conte-männen var de kliniska i andra änden av planen och gjorde fyra för att vinna en thriller, när de firade att Premier League-titeln är tillbaka på Stamford Bridge.

Det nalkas fest på Stamford Bridge, och Chelsea vill fira i stil

 

Detta innebar sex segrar i rad för Chelsea, och en till seger för att avsluta Premier League-säsongen skulle vara snyggt inför FA Cup-finalen mot Arsenal nästa helg. Vi rekar ytterligare en seger.

Blues har vunnit 13 av deras senaste 14 hemmamatcher i Premier League och har gjort imponerande 44 mål i processen. De står också inför ett av de sämsta defensiva lagen i ligan också.

Med tanke på båda lagens form kan jag inte se att Chelsea misslyckas med att vinna här, och jag tror att det kan bli många mål också. Enorma 16 av Chelseas 18 hemmamatcher den här säsongen har skapat minst tre mål, vilket gör att vi lägger ett betting tips på en Chelsea vinst och över 2,5 mål på 4/5 hos ComeOn. Jag rekar det tillsammans med en 3-0 hemmavinst vid 5/1.

Jag lägger också ett speltips på att Eden Hazard gör mål när som helst på 21/20. Den belgiska wingern har nätat 11 ligamål på Stamford Bridge den här säsongen, vilket är lika många som Diego Costa har lyckats med.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!