VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Liverpools 4-0 hamrande av West Ham i söndags håller dem som en av favoriterna för att säkra Champions League fotboll nästa säsong, men de är inte helt säkra än. Arsenal är bara ett poäng bakom dem efter att de har vunnit i mitten av veckan, så tävlingen för topp fyra avgörs på den sista dagen.

SPeltips Liverpool - Middlesbrough

En besvikande säsong för Boro 

 

Vinsten förra helgen gör det sju vinster, tre oavgjorda och en förlust i Liverpools sista 11 matcher i Premier League och de kommer att känna sig säkra på deras chanser att plocka upp tre poäng på säsongens sista dag, när de står inför de redan nedskickade Middlesbrough.

Besökarna kom i denna säsong med höga förväntningar efter några stora signeringar över sommaren, men de befinner sig nu på väg tillbaka till andradivisionen, då Alvaro Negredo och Victor Valdes misslyckats med att leva upp till hypen.

Boro har inte vunnit en match sedan första matchen för säsongen, och har förlorat 9 av sina sista 11. Liverpool har bara hållit nollan en gång i sina sista nio hemmaligamatcher, dock. I själva verket har Jurgen Klopps män haft problem med försvaret hela säsongen. Inget annat lag i den övre halvan av tabellen har släppt in fler hemmamål än Liverpool, och medan jag förväntar mig att de vinner mot Middlesbrough rekar jag att dom kommer släppa in mål.

Bookies erbjuder oss bra värde på detta också. De erbjuder 2/1 på båda lagen att göra mål, och ännu bättre, 3/1 för Liverpool att vinna och båda lagen gör mål, så det blir vårt speltips tillsammans med ett betting tips på 3-1 vid 14/1.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!