VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

UIC går in i CBI semifinalen efter att dom slog Stony Brook med 71-60 den 16:e mars och George Washington med 80-71 i måndags.

Speltips Coastal Carolina - Chicago Flames

Båda dom matcherna var på hemmaplan men nu åker dom på bortaplan för första gången i denna tävling. Flames kommer spela mot Coastal Carolina, som slog Hampton med 83-67 tidigare, och Loyola-Maryland med 72-63 på hemmaplan i måndags.

Chicago slog George Washington med 9 poäng i måndags. Dom gjorde betydligt fler rebounds, 40-24, och Junior Forwarden Tai Odiase ledde i Flames med 23 poäng. Flames ledde hela matchen, vid ett tillfälle vid så mycket som 19 poäng, men George Washington lyckades minska avståndet i de sista 2 minuterna.

Jaylen Shay ledde Coastal Carolina i deras vinst mot Loyola-Maryland. Han gjorde 12 poäng och 7 rebounds. Coastal Carolina hamnade efter med 18-2 i starten av matchen men kom tillbaka och ledde med 31-29 i halvtid. En otrolig vändning lyckades dom verkligen med. Det var andra gången i säsongen CCU hade en otrolig comeback och lyckades vinna.

Coastal Carolina har 3-10 på bortamatch, men dom har 13-6 på hemmaplan. Jag rekar en hemmavinst i denna match.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!