VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Bayern Münchens 4-2 förlust mot Real Madrid i Champions League (efter 120 minuter) i tisdags markerade bayarnas tredje förlust på fem matcher – något som inte ses för ofta.

Speltips Bayern München - Mainz

Trots att Bayerns europeiska äventyr är över, borde Bundesligas regerande mästare ha chansen att återvända för att plocka isär ett mycket svagare Mainz 05 denna lördag, speciellt då deras sista ligamatch på Allianz Arena såg dem krossa Borussia Dortmund 4-1.

Bayern München är favoriterna här på 1/6 med Comeon och vi anser att Bayern München att ”vinna mot noll” på 8/11 är det bästa sättet att betta på värdarna av följande skäl: Först och främst har Bayern Münchens backlinjen visat sig otroligt svår att tränga igenom på Allianz Arena den här säsongen. Bayern München har hållit rena lakan i 57% av sina hemmamatcher i ligan och även Bundesligas näst bästa offensiv, Borussia Dortmund, lyckades bara bryta igenom en gång i den sista matchen där. Under tiden har Mainz inte bara varit hemska på bortaplan denna säsong, men har misslyckats med att plocka poäng i 43% av sina Bundesliga-bortamatcher. 05 är också potentiellt utan sin näst bästa målgörare, Levin Oztunali.

När det gäller en korrekt målvärdering, med “resesjuka” Mainz som spelar så dåligt borta, är det svårt att se dem ha en chans mot Bayern München. Om Bayerns senaste uppträdanden på Allianz Arena är något att gå efter, kommer de att enkelt ta sig förbi Mainzs 1,79 mål insläppta per match i genomsnitt på bortaplan, även om vissa spelare vilar sig efter veckans Champions League match. Som sådant rekar vi en 3-0 Bayern München seger på 11/2 med Comeon.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!