VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

PSG har ett stort incitament att slå Montpellier, i mitten av tabellen, denna lördagseftermiddag som de kan plocka topp platsen i Ligue 1, för dagen åtminstone.

Speltips PSG - Montpellier

Monaco spelar inte förrän söndagskvällen, där de står inför en knepig resa till Lyon, så Unai Emerys lag kommer att hoppas kunna dra nytta och lägga press på ledarna. PSG är i utmärkt form inför denna, efter att ha vunnit sina sista 7 Ligue 1-möten på rad. De har ännu inte lyckats rulla in Monaco, men har alltid plockat 3 poäng under de senaste månaderna.

Montpellier tycks emellertid vara säkra i mitten av tabellen och ligger 8 poäng över nedflyttningsstrecket. De kommer sannolikt att behöva ytterligare 1 vinst från sina sista 5 matcher för att försäkra sig om en annan säsong i Ligue 1, men det ser nästan säkert ut. De har varit i likgiltig form under de senaste 2 månaderna, men efter att ha torskat 4 matcher av 5, har de återhämtat sig för att vinna sina sista 2 möten, mot Caen och Lorient. Deras bortaform har varit dålig, och de vinner bara 12% av deras bortamatcher.

Det här bör vara busenkelt för PSG, som vi tror kommer vinna ‘mot noll’ på 10/11 med Comeon.

Vi rekar även 3-0 på odds 13/2 även med Comeon.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!