VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Golden State Warriors åker på bortamatch för att ta sig an San Antonio Spurs för match fyra i Western Conference Finals.

Speltips San Antonio Spurs - Golden State Warriors

Golden State ser riktigt, riktigt starka ut just nu

 

Golden State tog en 3-0 ledning i serien med en 120-108 seger på lördagskvällen. Det är oklart om Kawhi Leonard kommer att spela som han har att göra med en fotledskada. Stephen Curry leder i Warriors, med ett genomsnitt på 30 poäng och 6,3 returer. LaMarcus Aldridge plockar 18 poäng och 5.3 returer per match. En seger för Warriors avgör serien, medan en seger för San Antonio pushar serien till match fem. Kan Aldridge leda Spurs vidare?

Med Leonard sannolikt borta i match fyra kommer Spurs att behöva en massa saker att gå rätt för att de ska ha en chans. San Antonio spelade bra ibland i match tre men de behöver fortfarande en bättre insats från spelarna. LaMarcus Aldridge hade en hemsk första halvlek men kom ikapp i andra halvan med 12 av hans totala 18 poäng. Patty Mills måste prestera bättre. I de första tre matcherna har han varit hemsk och han snittar 5,7 poäng på 21 procents skytte.

Med Leonard ute är Spurs i trubbel. Vi rekar att Warriors plockar en enkel vinst, då Spurs vet att dom är körda. Dagens NBA betting tips blir en 2:a.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!