VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Nashville Predators befinner sig i förarsätet för att ta sig till Stanley Cup Finalen, då dom leder över Anaheim Ducks med 3-2 i Western Conference Finalen, och idag är det Game 6 i Smashville.

Speltips Anaheim Ducks - Nashville Predators

Predators fortsätter imponera

 

Det var en energisk kväll på Honda Center i lördags, med spänning, slagsmål och 42 straffminuter mellan Anaheim Ducks och Nashville Predators i Game 5 i Western Conference Finalen. Det var inte heller den bästa av kvällar för värdlaget, som förlorade mot Preds med 3-1, som befann sig på randen av eliminering men kom tillbaka till en 3-2 ledning. Ducks spelar utan den skadade Rickard Rakell (10 mål, 18 poäng i 42 playoff-matcher), som ledde Anaheim med 33 mål under den ordinarie säsongen och anses vara osäker i sin hälsa, och trots att dom gjorde det första målet, förlorade Ducks. Chris Wagner (2 mål, 2 poäng i 20 eftersäsongsmatcher) gjorde öppningsmålet med 7:14 minuter kvar i andra perioden på en retur av ett skott av Brandon Montour, som registrerade sin sjunde assist av hans debutplayoff.

Trots att de spelade utan kapten Mike Fisher (23 mål, 47 poäng i 128 matcher) som fick en överkroppsskada i Game 4 och Ryan Johansen (9 mål, 27 poäng i 34 eftersäsongsmatcher), som är ute för den återstående playoffsäsongen efter en låroperation, fortsatte Nashville Predators (52-32-13) att imponera.

Båda lagen har några ganska viktiga skador, men det är Predators som verkar vara drabbade av det minst. De har varit utmärkta på egen is under playoffs, dom har gått 10-1 i sina senaste 11 matcher och är 5-2 i sina sista sju eftersäsongsmöten med Ducks. Dessutom har alla lag som tagit en 3-2 serieledning efter Game 5, gått 198-54 i NHL s historia, inklusive 5-0 denna säsong. Vi rekar att Preds avslutar serien här.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!