VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

En vecka kan vara mycket lång tid i fotboll och 7 dagar har det gått från att denna match såg ut att vara en enkel hemmavinst, till en match som är mycket svårare att avgöra.

Speltips Aston Villa - Birmingham

Båda lagen uthärdade olyckliga påskresultat, men Birminghams utnämning av Harry Redknapp inför den här matchen kan ge dem ett riktigt övertag eftersom de såg helt förlorade ut under Zola. Med Villas toppmålgörare Jonathan Kodjia ute är det svårt att se något annat än en jämn match osannolik att producera många mål.

Redknapp har redan sagt att han riktar sig till 4 poäng från dessa 3 återstående matcher och anser att det skulle räcka för att hålla Blues uppe. På den grunden skulle det vara rättvist att anta att han skulle nöja sig med ett poäng här, med ett par marginellt enklare matcher att vinna uppkommandes. Men han har en svår uppgift at vända Birmingham här. De har vunnit bara två gånger på 24 matcher och har varit desperata för lite offensiv kraft. Blues har gjort mer än ett mål i bara 1 av sina 21 sista matcher, och ett starkt Villa-försvar som är bland de bästa i ligan borde kunna begränsa dem till få klara möjligheter.

Därför är det verkligen svårt att se var målen kommer att komma ifrån. Det har varit under 2,5 mål i 62% av Villas hemmamatcher och 57% av Birminghams bortamatcher denna säsong och jag rekar Under 2,5 mål på 7/10.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!