VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Alaves kommer in i den här matchen 5 poäng över Las Palmas och det hänger inte riktigt mycket på den.

Speltips Las Palmas - Alaves

De är nästan polära motsatser genom att Alaves gynnar en defensiv och ibland fysiskt tillvägagångssätt, medan Las Palmas är en fritt flytande offensiv sida som gillar att dominera bollinnehav. Det finns mer attackerande kvalitet i Las Palmas-sidan och med hemmafördelen borde de få de 3 poängen här.

13:e plats gör inte riktigt rättvisa hur bra Las Palmas är ibland och är mer en reflektion av deras fruktansvärda bortastatistik än någonting. Hemma är de är en riktig kraft. Enorma 84% av deras poäng den här säsongen har kommit hemma och få besökande lag har uppskattat sina resor till Gran Canaria. Las Palmas har vunnit 56% av sina hemmamatcher och har gjort utmärkta 1.94 mål per match hemma.

Alaves har varit väldigt svåra att slå den här säsongen men under de senaste veckorna har några sprickor börjat visa sig, och kanske har lag fått bättre förståelse för hur man bryter ner dem. Det baskiska laget har blivit slagna till noll i 3 av sina sista 4 matcher. Deras genomsnitt av 0,97 mål per match är det 3:e sämsta i La Liga, så de är inte särskilt benägna att utnyttja Las Palmas defensiva svagheter här. I andra änden har Las Palmas tillräckligt med kreativitet och känsla för att skapa chanser och bör göra poäng minst en gång och det kan vara allt de behöver, eftersom Alaves har misslyckats med att göra mål i 38% av sina bortamatcher.

Därför rekar vi en Las Palmas vinst.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!