VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Depor var 5-1 vinnare när dessa sidor träffades på Riazor tidigare i säsongen i ett av överraskningsresultaten av säsongen.

Speltips Real Sociedad - Deportivo la Coruña

Men den här gången kan det vara en mycket annorlunda berättelse och en hemmavinst ser mycket sannolikt ut.

Real Sociedads form ser inte bra ut på ytan, med bara 1 seger från 6. Men de har spelat bättre än vad statistiken tyder på. Med några nyckelspelare som nyligen återvänt från skador och avstängningar har deras senaste två prestationer varit mycket imponerande. De var lätta 3-1 vinnare mot Sporting Gijon förra gången på Anoeta och var olyckliga att förlora 3-2 på Camp Nou förra helgen. La Real hade Barcelona på repen för mycket av 2:a halvlek men misslyckades med att hitta mål, trots att man skapade många möjligheter.

Depor plockade upp en avgörande 2-0 seger över Malaga i helgen för att ge sig lite andningsutrymme på botten tre men de har kämpat för någon form av konsistens denna säsong. De har inte vunnit några ligamatcher i rad sedan november 2015 och det är svårt att se dem sluta den trenden här. De snittar bara 0,5 poäng per match borta denna säsong, och förlorar 62% av dem. 5 av deras senaste 6 bortamatcher har slutat i förlust och de flesta var tunga sådana.

Det var över 2,5 mål i alla dessa 5 nederlag och med Real Sociedad med en farlig front tre och några kreativa mittfältare, så vi rekar Real Sociedad för att vinna och över 2.5 mål på 7/5 hos Comeon.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!