VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Liverpool förlängde sin obesegrade period i Premier League förra helgen med en hårdkämpad 1-0 seger borta mot West Brom, efter deras comeback i Stoke helgen innan för att göra det sju matcher utan förlust för dem i Premier League.

Speltips Liverpool - Crystal Palace

Fem av dessa sju matcher har slutat i seger också, vilket har betydligt förbättrat deras chanser på en topp fyra plats i ligan. De är nu sex poäng före 5:e placerade Manchester United på 3:e, även om deras ärkerivaler har två matcher i handen också.

Crystal Palace har varit utmärkta bakåt på sistone. De har spelat 5 vinster, spelat 1 oavgjord och förlorat 1 av deras senaste 5. Men bara tre av dem har varit hemma och jag kan inte se dem hålla nollan mot Liverpool som har hittat nätet i 16 av deras senaste 18 matcher på Anfield.

Med tanke på att båda lagen är i fantastisk offensiv form just nu rekar vi båda lagen att göra poäng på 10/11. Liverpool har kämpat mot lag av Palaces kaliber den här säsongen så jag rekar dessutom 2-2 vid stora odds på 20/1.

Det finns också mycket värde att betta Phillipe Coutinho för att göra mål när som helst på 13/8. Den brasilianska spelmästaren har gjort tre i sina sista fyra hemmamatcher och kommer att vara en av de viktigaste kontaktpunkterna, med Sadio Mane och Adam Lallana som är skadade, så han ser det bästa valet ut för våra målskyttsprognoser.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!