VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Både Chapecoense och Zulia anländer till denna sista match av Copa Libertadores gruppspelen med bara en sak i åtanke; vinst.

Speltips Speltips Chapecoense - Zulia

Chape har en chans att ta sig till de sista 16, men tre poäng är det enda sättet de kan vara säkra. Under tiden behöver Zulia att Nacional slår Lanus i den andra matchen för att ha någon chans, men vet att de åtminstone kommer att säkra Copa Sudamericana om de kan slå sina motståndare.

Två offensiva lag som desperat behöver vinna

 

Vi rekar att det inte ser så sannolikt ut, eftersom Chapecoense anländer i utmärkt form efter en svår sommar, där de var tvungna att bygga en nästan helt ny trupp. Laget har spelat beundransvärt, där dom vann Campeonato Catarinense innan ligan återupptogs, där de har tagit 4 poäng från svåra matcher mot Corinthians och de regerande mästarna Palmeiras. Mest imponerande än hur de har spelat i Libertadores, eftersom de kommer hit med saker i egna händer efter att ha tagit 7 poäng från 5 matcher. Förra veckans 2-1-seger mot argentinska mästarna Lanus visar hur starka dom är just nu, med Luiz Otavios matchvinnare i 88:e minuten, som håller deras förhoppningar levande.

Vi förväntar oss en spännande match. Inget annat resultat än vinsten gör något av lagen någon nytta. Chape kommer att ha stöd av en livlig hemmapublik och vi lägger ett betting tips på vinst för dom, men värdet verkar finnas i antal mål här.

Chapecoenses matcher i tävlingen har skapat i genomsnitt 3 mål, medan Zulia har släppt in i genomsnitt 2,75 i sina 4 sista bortamatcher. Denna statistik och att båda lagen desperat behöver en vinst kan bara leda till en slutsats. Vi lägger ett speltips på över 2,5 mål i en 2-1 hemmavinst.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!