VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Medan både Nacional och Lanus för närvarande har varsin plats bland de sista 16 i Copa Libertadores grupp 7, kommer de att veta att det är omöjligt för det att sluta på det sättet om Chapecoense skulle slå Zulia i gruppens andra match.

Speltips Nacional Montevideo - Lanus

Två lag som förlorat 2 viktiga matcher

 

Ett poäng skulle skicka igenom värdarna, medan Lanus behöver vinsten för att undvika hemskickning.

Nacional skulle redan vara kvalificerade om de inte hade förlorat den enklaste matchen på pappret i en 1-0 hemmaförlust mot Zulia i en match dom dominerade. De befinner sig ändå i ett utmärkt läge efter starka prestationer i de andra matcherna, inklusive en 1-0 seger mot Lanus i tävlingens öppningsrunda och en 3-0 hamring av Chapecoense på hemmaplan.

Lanus kommer att ha större ånger när det gäller deras tidigare matcher i tävlingen. Förlusten mot Nacional var en chock i sig, men den riktigt jobbiga förlusten kom förra veckan då de tillät Chapecoense tillbaka i jakten, genom att släppa in i ett mål i 88:e minuten för att förlora med 2-1. Laget har för närvarande samlat 7 poäng från 5 matcher, och inhemskt ligger de på blygsamma 11:a av 30, men just nu läggs allt fokus på att göra det 10 från 6. Förra årets argentinska mästare har inte varit i bästa form på bortaplan nyligen, då de har förlorat 4 av de sista 6 och dom står inför en rejäl uppförsbacke i denna match.

Vi rekar att båda näten kommer att hittas. Nacional har gjort ett genomsnitt på 1,83 mål per match över sina sista 6, medan Lanus total står på 1,33 under samma period. Lanus har inte haft några problem med att hitta nätet i Libertadores, eftersom de har gjort 7 i de senaste 3 matcherna, men deras problem ligger verkligen i deras sårbarhet i defensiven, något som Nacional kommer att ha gott om chanser att ta vara på.

När det gäller resultatet lägger vi ett betting tips på vinst för värdarna. Deras hemmastatistik är riktigt bra och mot ett Lanus som inte är dom bästa på bortaplan, tror vi att Nacional kan få jobbet gjort. Vi lägger ett speltips på båda lagen gör mål och en 2-1 hemmavinst.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!