VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Boston Celtics åker på bortamatch för att ta sig an Cleveland Cavaliers för match fyra i Eastern Conference Finals denna tisdagskväll.

Speltips Cleveland Cavaliers - Boston Celtics

Boston slog Cleveland 111-108 på söndagskvällen. Cleveland leder serien med 2-1. Många trodde att Celtics utan Isaiah Thomas skulle innebära att serien är över. Medan Celtics garanterat kan använda hans 29 poäng per match, spelar de bättre defensivt när han är borta från golvet. Kevin Love leder i Cavaliers, eftersom han är på ett genomsnitt på 27 poäng och 11,3 returer i serien. LeBron James hölls till 11 poäng och avslutade sina åtta slutspelsmatcher i rad på mer än 30 poäng. En seger för Boston skulle vara enormt, då två av de sista tre matcherna är på deras hemmaplan.

Enorm comeback från Celtics

 

Celtics slog Cavaliers med 61-42 i andra hälften för att komma tillbaka från ett 16-poängsunderskott. Avery Bradley dundrade in en spelvinnande trepoängare med mindre än en sekund kvar, för att vinna matchen. Bradley hade 20 poäng på 8-av-23-skytte.

Det är säkert att säga att Cleveland är slarviga i andra halvan ibland. Ett lag med sådan talang som Cleveland borde inte torska en 21-poängsledning mot Celtics. Vi rekar inte att LeBron James gör 11 poäng igen. James hade 30 eller mer i åtta raka eftersäsongsmatcher. Marcus Smart har sett bra ut men förvänta er inga 7 3-poängare igen.

Boston såg ut som ett nytt lag utan Thomas förvånansvärt nog. Jag lägger ett betting tips på en Cavaliers vinst. Vårt speltips blir att James kommer tillbaka med en enorm kväll.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!