VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Eastern Conference Finalen fortsätter i kväll som Pittsburgh Penguins tar sig an Ottawa Senators på kanadensiska Tire Center i Ottawa, Ontario i match sex av deras bäst av sju serie.

Speltips Ottawa Senators - Pittsburgh Penguins

Pittsburgh visade vilka som är de regerande mästarna

 

Pens låste upp serien i söndags eftermiddag genom att krossa Senators med enorma 7-0. Hemmalaget är nu 9-3 de senaste 12 matcherna i denna serie.

Penguins vann Stanley Cup-titeln förra året och en stor anledning till det var Matt Murray. I år har de tagit sig till finalen i Eastern Conference och det har varit Marc-Andre Fleury som tagit dom hit.

Ottawa Senators har varit överraskande bra i NHLs Eastern Conference Finals, men de är nu bara en match från att bli eliminerade. De har spelat bra i den här serien, men i match fem rasade allt när dom förlorade med 7-0.

Pittsburgh Penguins är de regerande mästarna och är en vinst från att återvända till finalen. De har mycket förtroende efter att deras enorma seger mot Sens i match fem, och för att öka förtroendet ytterligare har nu Matt Murray kommit tillbaka tillbaka på fulltid, och han är anledningen till att de vann det hela förra året. Marc-Andre Fleury gjorde ett bra jobb i eftersäsongen hittills, men Penguins är ett bättre lag med Murray närvarande. Ottawa har spelat bra hemma i postseason, men jag rekar inte att de kan studsa tillbaka mot ett Penguins i högform. Vi lägger ett betting tips på att Penguins avgör serien ikväll.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!