VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Inkonsekvens fortsätter att plåga Barcelonas säsong. Sedan deras anmärkningsvärda comeback mot PSG, har de inte varit bra i sina två matcher i La Liga.

Speltips Granada - Barcelona

Förluster mot Deportivo La Coruna och att behöva komma tillbaka 2-1 mot 10 mannade Valencia. Det tyder på att det kommer att finnas möjligheter i denna för värdarna, men Barcas extra finess bör se till att de vinner matchen.

Granada är i stora problem nu, 7 poäng från säkerhet med bara 10 matcher kvar att spela. De är dock ett lag som ofta ligger i lite drama och sedan slår nedgången, så vi kan inte helt utesluta dem ännu. Deras senaste hemmaform är faktiskt ganska bra, speciellt med tanke på deras ställning i ligan. Deras senaste 10 hemmamatcher i alla tävlingar har producerat 5 segrar och bara två förluster så Barcelona har inte råd att inte ta den här matchen på allvar. Med tanke på att båda lagen har gjort mål i 64% av Granadas ligamatcher denna säsong, borde det dyka upp åtminstone ett mål i denna för värdarna.

Luis Enrique kan frestas att rotera med ett pressat schema framöver och dom har några spelare som återvänt från VM-kvalen i Sydamerika. Leo Messi är avstängd för dem här, vilket bör säkerställa att både Neymar och Luis Suarez är med från start och ansvaret kommer att ligga på dem att skjuta Barcelona till en välbehövlig seger.

Neymar har varit i toppform den senaste tiden och kanske inte har fått det antal mål hans fotboll förtjänar. Han skulle kunna orsaka stora problem för Granadas försvar i denna och kommer att njuta av det extra ansvaret han tilldelats med Messi ute ur laget, så jag rekar Neymar att göra mål när som helst på 4/5 hos Comeon.

Även utan Messi, är Barcelona mycket bättre än en ett ungt Granada lag och båda lagen har gjort mål i 64% av deras bortaligamatcher denna säsong, så ett bet på att Barcelona vinner & Båda lagen gör mål på 6/5 ser ut att erbjuda bra värde.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!