VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Måndagens Bundesliga 2 match ser ligaledarna Stuttgart ta sig an 3:e placerade Union Berlin – de två bästa offensiverna i den tyska andra nivån.

Speltips Stuttgart - Union Berlin

Bara tre poäng skiljer de två lagen, men värdarna Stuttgart befinner sig i bättre form. Stuttgart har förlorat bara en av sina tolv ligamatcher i 2017 (W7 D4 L1), med back-to-back-segrar under de senaste två Bundesliga 2-matcherna, vilket sätter dem tillbaka på spår efter en nedgång i form på sistone.

Union Berlin är ytterligare ett lag som startade 2017 starkt – med en obesegrad körning på åtta matcher (W7 D1). Söndagens 3-1 seger hemma mot Kaiserslautern var mycket nödvändig – Berlin var utan vinst i tre (D1 L2) före förra helgen – och dessa tre poäng har hållit dem kvar i uppflyttningsracet. Unions bästa någonsin ligaavslut i Bundesliga 2 var förra säsongen (6:e plats) och det skulle ta allvarlig olycka för dem att inte förbättra det denna gång.

När det gäller en korrekt poängsats har mål inte varit något problem för båda dessa lag under de senaste veckorna. Stuttgart gör i genomsnitt två mål per match efter att ha återvänt efter den internationella pausen, medan Union bara misslyckats med att göra poäng i 24% av matcherna på vägen. När vi kombinerar allt ovanstående anser vi att det är anständigt värde, och vi rekar en 2-1 Stuttgart-vinst på 15/2 med Comeon.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!