VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Newcastle kommer in i den här matchen med bara 2 segrar från deras senaste 8, vilket har försenat dem från uppflyttning till Premier League.

Speltips Newcastle - Preston

De är fortfarande mycket starkt placerade för att kunna göra det, så det kommer inte att bli någon stor panik på Tyneside än, men Preston är ett bra lag och kan orsaka ett eller två problem, så det finns potential för mål i båda ändarna här.

Självklart kan du starkt förvänta dig att Magpies gör mål i den här matchen. De är de näst bästa målskyttarna i Championship, och gör i genomsnitt 1,77 mål per match och hemma har de nätat 2 mål per spel. Även utan Dwight Gayle finns det äkta kvalitet bland deras led och ett antal spelare kan komma på poängbladet. Kanske är deras största fara Matt Ritchie, som har gjort 11 ligamål den här säsongen och har 9 i hans senaste 20 matcher för klubben. Vi rekar ett bet på Ritchie att göra poäng när som helst på 8/5, speciellt när du överväger att Preston har släppt in mål i de senaste matcherna.

Det finns anledning att tro att besökarna kommer plocka poäng. Båda lagen har skett i 8 av Newcastles senaste 11 matcher och i 7 av Prestons sista 10. 58% av Preston-matcherna den här säsongen har skapat mål i båda ändarna och det är värt att notera att trots en stark övergripande defensiv statistik, har Newcastle släppt in i 67% av deras ligamatcher.

Vi rekar båda målen att göra mål på 5/6 hos Comeon.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!