VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Det nalkas action i Copa Libertadores grupp 5 som brasilianska mästarna Palmeiras välkomnar argentinska Atletico Tucuman. Palmeiras vet att att om de undviker en förlust på två mål eller mer så kommer de gå vidare, medan Atletico befinner sig i en betydligt mer desperat sits, där inget utom en vinst gör dom någon nytta.

Speltips Palmeiras - Atletico Tucuman

Brasilianarna är oerhört starka

 

I all ärlighet är det helt enkelt otänkbart för Palmeiras att förlora matchen, utan hänsyn till den marginal som krävs för att eliminera dem. Startelvan är i toppskick efter att ha vilat i helgens förlust mot Chapecoense och innan det hade de spelat två segrar från två efter förra säsongens chef Cucas snabba återkomst. Totalt har laget vunnit 11 av deras 12 matcher på Allianz Parque i år. Dom kommer vilja fortsätta prestera framför hemmapubliken för att ta sig så enkelt som möjligt till de sista 16.

Atletico har inte den mest lovande av bortastatistik, då de förlorat sina 2 bortamatcher i tävlingen hittills, och laget har också misslyckats med att vinna sina sista 6 hemifrån och förlorade 3 av de 4 senaste.

Med tanke på ovanstående och Palmeiras hemmastatistik kan vi tydligt fastställa vem favoriterna är, men vi rekar att det inte finns mycket värde att hämta där, då värdarna ligger på 4/11.

Istället lägger vi ett speltips på 3 mål eller fler i matchen. Palmeiras gör för närvarande ett genomsnitt på 2,16 per hemmamatch under 2017, och i Tucumans sista 7 bortamatcher har skapat 3.57 mål per match. Vårt betting tips blir en 2-1 hemmavinst.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!