VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Wilstermann måste undvika förlust här i Montevideo mot de redan eliminerade Penarol för att vara säkra på sin plats i Copa Libertadores sista 16. För värdarna är det i huvudsak en vänskapsmatch bakom stängda dörrar, med ingenting på spel, och åskådarna är inte välkomna att se mötet.

Speltips Penarol - Wilstermann

Wilstermann kommer vara självsäkra

 

Matchen kommer nu bara att användas för att hjälpa Los Aurinegros inhemska förberedelser, då laget är angeläget om att förbättra sin 3:e plats i Clausura i helgen. På den kontinentala fronten har det varit ännu ett år av elände för laget som vunnit Libertadores 5 gånger, då dom har samlat 3 poäng från 5 matcher hittills. För ett lag som nådde finalen senast 2011, är 7 förluster från de senaste 11 helt enkelt inte tillräckligt bra.

Wilstermann är inte de starkaste resenärerna men det är svårt att se Penarol anlända med samma motivation som dem, särskilt med frånvaron av sina fans.

Wilstermann har varit ganska starka i båda sina bortamatcher hittills och med tanke på Penarols skrämmande statistik i tävlingen, rekar vi inte att dom kommer sätta besökarnas plats i tävlingen i någon risk. Vi lägger ett speltips på 1-1.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!