VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Real Madrid och Atletico Madrid börjar nog vänja sig med att möta varandra i Champions League, med värdarna som slagit Atletico Madrid i finalen i tävlingen under två av de senaste tre säsongerna.

Speltips  Real Madrid - Atletico Madrid

Den här gången är vi garanterade en annan final, men Diego Simeone hoppas att matchens två ben kan ge hans lag mer lycka än sina tidigare finaler mot sina ärkerivaler.

Real Madrid tog sig fram till detta stadium i säsongen under ganska kontroversiella omständigheter. De ledde in i andra benet efter en 2-1 seger borta mot Bayern München, men de tvingades till extra tid på Bernabeu innan de slog dem igen 4-2 tack vare några ganska konstiga domarebeslut.

De följde det med en krossande 3-2 förlust hemma mot Barcelona, ​​vilket drog dem tillbaka rejält i loppet för La Liga-titeln trots att de vann sina nästa två matcher i ligan. De är lika i poäng med sina rivaler men ligger efter på matchresultat.

Borta från hemmet är Atletico Madrid faktiskt svårare att slå än hemma. Deras sista förlust på bortaplan var tillbaka i december, och de har vunnit nio och spelat sju oavgjorda av deras 16 matcher sedan dess. Under tiden har Real Madrid bara vunnit tre av deras sex senaste hemmamatcher, vilket inkluderar deras senaste två förluster i ordinarie speltid mot Bayern München och Barcelona.

Atletico Madrid har undvikit förlust vid Bernabeu i fem av deras sista sex matcher där också, inklusive en 1-1 oavgjord i mitten av april. Detta, tillsammans med det faktum att Diego Simeone är en mästare på de tvåbenta fixturerna, ger odds för våran rek på 11/10 för en Atletico Madrid Vinst eller Oavgjort Dubbelchans, fantastiskt värde. Jag går för det tillsammans med ytterligare ett speltips på 1-1 vid 6/1 hos Comeon.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!