VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Wolves börjar svaja mot slutet av säsongen i viss utsträckning med 4 poäng från sina sista 4 matcher, men Huddersfield har fortfarande mycket att spela för.

Speltips Wolves - Huddersfield

Huddersfield kommer antagligen att säkra en play-off plats med seger i West Midlands. Deras form på sistone har inte varit helt övertygande dock, så värdet här ser ut att vara på att betta lågt antal mål.

Det har tenderat att vara så på Molineux. 8 av Wolves 10 senaste hemmamatcher har producerat under 2,5 mål och de kommer in i den här efter en tråkig 0-0 oavgjord med Blackburn i helgen. 57% av deras hemmaligamatcher har producerat under 2.5 mål och Wolves har nätat bara 1,14 per match på egen mark. Det har bidragit till att de bara tar 1,19 poäng per match på Molineux och bara Wigan och Rotherham har tagit upp färre hemmapoäng än Wolves. Paul Lambert kan ta det här som ett tillfälle att rotera sitt lag och titta på några spelare med nästa säsong i åtanke.

Det bör inte bli många mål. Wolves har bara gjort mer än ett mål i 1 av sina senaste 11 hemmamatcher. Medan Huddersfield inte har gjort mer än ett mål i någon av sina sista sex bortamatcher. Dessa lag har två av de bästa åtta defensivarna i mästerskapet och värdet här ser ut att vara på ett bet under 2,5 mål på 4/5.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!