VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Emelec befinner sig i ett fantastiskt läge efter förra veckans heroiska 2-1 seger i Medellin. Det var deras andra seger över Colombianerna, efter att redan vunnit 1-0 i bortabenet, och detta har lämnat dom på 2:a plats i gruppen med 7 poäng samlade.

Speltips Emelec - Melgar

Inför denna matchen, den sista matchen i gruppspelet, vet värdarna att de måste vinna för att boka sin plats bland de sista 16, men misslyckande med att göra det kan innebära utslagning, om Medellin vinner gruppens andra fixtur, mot River Plate.

Emelec är ett farligt lag på hemmaplan

 

El Bombillo kan förlita sig på en fantastisk hemmastatistik, som borde hjälpa till att lösa några kvarvarande nerver. Över alla tävlingar har laget vunnit 18 av sina senaste 26 hemmamacher, med bara 2 förluster, samt 13 segrar från de senaste 19 framför hemmapubliken i Libertadores.

Bara en av Emelecs tio hemmamatcher i år har producerat 4 mål eller mer, medan de andra nio bara skapat 1,77 per match. Under tiden har sju av Melgars senaste åtta skapat fyra mål eller mindre, med ett genomsnitt på 2,37 mål gjorda, som kraftigt förstärks av 4-2 förlusten mot River Plate. En 2-0 Emelec vinst är vår rek, men en 1-0, 2-0, 2-1 eller 3-0 hemmavinst är något vi lägger ett betting tips på dessutom. Överlag blir dagens speltips en etta.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!