VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Colombianska laget Independiente Medellin reser till den argentinska huvudstaden Buenos Aires och vet att de behöver hämta någonting från matchen mot motståndarna River Plate för att ha någon chans att ta sig till de sista 16.

Speltips River Plate - Independiente Medellin

Spelar dom oavgjort blir dom nästan helt säkert eliminerade, medan även en seger lämnar dem i behov av en tjänst från bottenlaget Melgar, det laget som för närvarande håller gruppens näst sista plats.

River högpresterar

 

River, under tiden, har inga sådana bekymmer, med sin plats bland de sista 16 mer än säkrad. En roterad elva förväntas här, då laget är mitt i ett intensivt titelrace och har redan använt sina bästa spelare i måndagens 3-0 vinst borta på Gimnasia de la Plata. Trots det kommer laget som tar fältet åtminstone att innehålla den dödliga duon Driussi och Alario, eftersom deras back-ups för närvarande är skadade. Boss Marcelo Gallardo är inte den typ av man som tillåter att standarder släpps och han kommer att förvänta sig att hans spelare behåller sin form med 15 matcher obesegrade, varav 12 har varit vinster.

Båda lagen har gjort mål i 6 av Rivers sista 7 matcher och vi rekar att det kommer fortsätta i denna. Med Driussi och Alario på planen finns det fortfarande ett enormt målhot, och det skulle vara en enorm överraskning om värdarna misslyckas med att göra mål. Under tiden är DIM inte heller dåliga framåt, med stjärnspelaren Juan Fernando Quintero som samlar upp i genomsnitt 1,54 mål per match år 2017. Rivers försämrade försvar men kraftfulla offensiv, i kombination med DIMs desperata önskan att plocka de 3 poängen, gör att vi lägger ett speltips på båda lagen gör mål. Dessutom rekar vi ett betting tips på 1-1 oavgjort.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!