VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

AZ och Utrecht slåss om en plats i Europa League nästa säsong, och strävar efter att följa med i PSV och Vitesse till tävlingen.

Speltips AZ Alkmaar - FC Utrecht

Vi kan inte hämta mycket från dessa lags segrar i semifinalerna, då båda lagen var rakt på sak och spelade bekväma vinster.

Utrecht förvånade rejält mot slutet

 

Besökarna fick ett briljant slut på säsongen. Trots ett tight titel-race slutade Utrecht säsongen som det laget i bäst form i ligan, och vann sju av sina sista åtta. De plockade 5 segrar på rad och avslutade 13 poäng från AZ, dessutom plockade dom en 3-2 seger på denna mark.

Utrecht är i briljant form, och de har inte förlorat något av deras sista fyra besök på denna plan. Vi rekar att de definitivt var det bästa laget, förutom de traditionella största tre. Utrecht är i grym målform och de har nätat åtta mål i sina tre senaste resor till Alkmaar. Vi lägger ett speltips på ytterligare en seger för besökarna, som har vunnit nio av sina tio sista matcher, och som bara förlorat mot mästarna Feyenoord. Utrecht är 5/6 på dubbelchans marknaden, och det är där vårt betting tips hamnar.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!