VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Vi lär se två nervösa lag möta varandra i första mötet av Ligue 1-playoffsen den här torsdagskvällen. Insatserna är höga och vi förväntar oss en ganska jämn match, då lagen lär experimentera mer i andra matchen.

Speltips Troyes - Lorient

Första benet kan vara försiktigt, men hemmalaget är i bra form

 

Det är hemmalaget som är i fantastisk form inför den här matchen och har vunnit 5 av sina sista 6 matcher, och spelat en oavgjord. Troyes har haft en utmärkt säsong i helhet och missade med väldigt liten marginal en automatisk uppflyttningsplats förra veckan, när ett sista sekunders mål för Amiens skickade upp det motståndet, tillsammans med mästarna Strasbourg. Men Troyes har fortfarande en stor chans att ansluta sig till dem, förutsatt att de kan övervinna ett Lorient som bara nyligen börjat visa att de kanske förtjänar att få stanna i högstadivisionen.

Troyes hemmaform har varit särskilt stark 2016/17 och de har vunnit 68% av matcherna på sin egen mark. Detta kommer säkert ge dem självförtroende, eftersom de välkomnar Lorient, som har haft svårt att hitta poäng på bortaplan denna säsong. Hemmalaget kommer att trycka på för att ta åtminstone en 1-måls ledning till den andra matchen den kommande helgen, så vi rekar att de är mer benägna att spela offensivt.

Vi förväntar oss en jämn match med mål. Vårt speltips blir på 2 eller 3 matchsmål på odds 20/21 med ComeOn.

Vi lägger dessutom ett betting tips på Troyes i det första benet, med en 2-1 vinst. Detta bet är på odds 9/1 även med ComeOn.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!