VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Cleveland Cavaliers spelar bortamatch mot Boston Celtics i match fem i Eastern Conference Finals denna torsdagskväll.

Speltips Boston Celtics - Cleveland Cavaliers

Cleveland med en enorm comeback

 

Cleveland tog en 3-1 ledning med en 112-99 seger mot Boston på tisdagskvällen. LeBron James gör i genomsnitt 26,3 poäng och 6,5 assists i serien. Avery Bradley sätter upp 18,3 poäng per match i serien. För att Celtics ska ha en chans att vinna match fem måste Al Horford (13.5 ppg) ha den största matchen han har haft i hela serien. En seger för Boston skulle fortsätta serien, medan en seger för Cavaliers skulle avsluta serien här. Kan James leda Cavaliers till en serie som slutar med seger?

Cleveland Cavaliers slog Boston Celtics med 112-99. Det var inte lätt som Boston ledde med så mycket som 16 poäng under första halvan. Det tog en spektakulär tredje period från Kyrie Irving som plockade 33 av sina 42 poäng under en 20 minuters period. LeBron James hade 34 poäng och sex assists.

Boston har visat mycket hjärta och de har verkligen kämpat de senaste matcherna. Jag rekar att Cleveland tar ledningen direkt. Vi lägger ett speltips på bortalaget, och lägger dessutom ett betting tips på att Cleveland slår spreaden.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!