VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

NHLs Eastern Conference Finals kommer att avslutas i kväll som Ottawa Senators och Pittsburgh Penguins spelar på PPG PAINTS Arena i Pittsburgh, PA i match sju, för rätten att möta Nashville Predators i Stanley Cup finalen.

Speltips Pittsburgh Penguins - Ottawa Senators

Senators höll sig levande i serien med en 2-1 seger i match sex i Ottawa. Hemmalaget har nu gått 4-1 de fem senaste matcherna i serien.

Ottawa Senators hade sina ryggar mot väggen eftersom de var 3-2 i serien och behövde vinna hemma för att tvinga fram spel sju. Och visst gjorde dom det. Den stora hjälten i matchen för dem var Craig Anderson, som stoppade 45 av de 46 skott som han mötte i matchen. Det var verkligen en stor prestation för honom, och han var under attack hela kvällen.

Senators kom tillbaka efter en 7-0 förlust

 

Pittsburgh Penguins har varit ett starkt lag på hemmaplan hela året och nu har de nått match 7 på hemmaplan. Penguins har gått 6-3 hemma i eftersäsongen och 37-13 hemma för året. Pens förlorade match ett av denna serie hemma, men de har vunnit de två sista här och har inte släppt in ett enda mål i dessa två matcher. I den sista matchen släckte de Sens med 7-0 och har nu släppt in bara 11 totala mål i sina sista sju playoff-matcher.

Ottawa Senators har varit en överraskning för att ta sig så långt, men alla bra saker måste komma till ett slut, och vi rekar det tar slut för Sens idag. Pittsburgh krossade dem på denna is för bara några dagar sedan. Sens har inte offensiven mot ett Pittsburgh som kan explodera när som helst på sin hemmais. Detta är match 7 och vi lägger ett betting tips på Pittsburgh att plocka upp en stor seger med minst tre mål.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!