VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Hamilton måste studsa tillbaka från att ha avslutat näst sist i skotska Premiership-säsongen, nu när dom spelar i nedflyttnings-playoffs mot Dundee United.

Speltips Dundee United - Hamilton

Dundee har återvänt starkt

 

Besökarna har kämpat hela säsongen. Mandarines har dock återuppbyggts efter ett dystert år i högstadivisionen förra säsongen, och nu spelar dom riktigt bra. De hade den bästa hemmastatistiken i mästerskapet över hela säsongen, och de har följt upp det genom att spöa på dom andra topp fyra lagen hittills.

Hamilton har kämpat hela tiden, särskilt på bortaplan. De plockade 71% av sina poäng hemma denna säsong och förlorade 58% av sina resor. De har förlorat sju av sina sista nio på bortaplan, med 84% av deras totala bortamatcher förlorade. De har släppt in 56% av sina mål under andra halvlek, och de har släppt in 20 mål efter halvtid i sina 19 bortamatcher den här säsongen.

I de senaste 11 matcherna mellan dessa två har sju sett Dundee United göra mål i andra halvlek. Med tanke på den formen dom är i just nu rekar vi ett mål för värdarna i andra halvlek. Vi lägger ett speltips på att Tangerines nätar efter pausen, på 8/11 med ComeOn.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!