VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Sydney FC ligger högst upp i A-League och har en otrolig säsong. Dom leder med 11 poäng över tvåorna Melbourne Victory, och en vinst idag kan avsluta titelracet helt.

Speltips Perth Glory - Sydney FC

Perth Glorys förlust förra helgen avslutade deras period av 5 obesegrade matcher och har nu vunnit 3, spelat 2 oavgjorda, och förlorat 1 av deras 6 senaste matcher. På hemmaplan har dom vunnit 4 av deras 5 senaste matcher, och dom ser bekväma ut inför hemmafansen. Perth Glory ligger just nu på 5:e plats i tabellen, 4 poäng bakom 3:e placerade Melbourne City. Med 9 poäng ovanför nedflyttningsstrecket kan dom helt och hållet fokusera på att nå playoffs.

Sydney FC har pendlat mellan dominans och lite mer vardagliga vinster, och på sistone har dom mest sett ut att göra sitt jobb. Dom slog Central Coast Mariners med 1-0 förra helgen, och vann med 1-0 mot Melbourne Victory helgen innan. Dom har nu vunnit 6 av deras 8 senaste matcher i A-League, och har endast förlorat en match för säsongen.

Dom är starka på bortaplan, där dom har vunnit 6 av deras 8 senaste matcher. Perth Glory har släppt in mål i 8 av deras 9 senaste hemmamatcher, och har inte misslyckats att göra mål i en match på hemmaplan på hela säsongen. Jag rekar över 2.5 mål och att båda lagen gör mål.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!