VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Montenegro har lyckats plocka resultat hittills i VM-kvalen. Dom spelade oavgjort mot Rumänien, dundrade igenom Kazakstan med en 5-0 vinst, och spelade sedan en vinst med 1-0 mot Danmark.

Speltips Polen mot Montenegro

Deras 3-2 förlust mot Armenien är oroväckande dock, och nu måste dom spela mot ledarna i denna VM-kvals grupp.

Montenegro ligger precis under Polen på en stabil 2:a plats dock. Det är redan 3 poäng mellan dom och bortalaget, vilket är lite oroväckande.

Polen är överväldigande favoriter i denna grupp, men har inte riktigt levererat vad som förväntats. Dom lyckades endast spela oavgjort mot Kazakstan med 2-2 i öppningsmatchen, men slog sedan Danmark, Armenien och Rumänien. Dom första två av dessa var osäkra vinster.

Polens senaste match var 1-1 mot Slovenien i en vänskapsmatch i november, och dom är faktiskt obesegrade i 11 matcher. Visserligen endast 5 vinster av dessa. Dom är dessutom inte direkt det starkaste laget på bortaplan. Dom har endast vunnit 5 av deras senaste 17 bortamatcher.

Polen gör mål dock. Dom har lyckats göra mål i deras 7 senaste bortamatcher, men bara hållit nollan i 3 av dessa. Hemmalaget har gjort mål i 7 av deras 10 senaste hemmamatcher. Robert Lewandowski har gjort 7 mål i hans 4 VM-kvalmatcher hittills, och ett bet på att han gör mål i denna ser riktigt lovande ut. Mitt speltips förutom det är oavgjort, och att båda lagen gör mål.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!