VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Titelracet i La Liga blåstes vidöppet av Leo Messis sena matchvinnare i El Clasico i söndags.

Speltips Deportivo La Coruña - Real Madrid,

Det skickade Barcelona till toppen av tabellen, men med ett spel i handen är Real Madrid fortfarande i ledning. Med defensiva problem, borde det finnas chanser i detta för värdarna och en match med många mål ser troligt ut.

Zinedine Zidane förväntas rotera tungt igen med sådana som Cristiano Ronaldo, Benzema och Modric som lär få vila, men de har styrka på djupet och deras back-up spelare har konsekvent levererat denna säsong. De är under betydligt större tryck nu, och endast en tabbe skulle kunna ge upp titeln till Barca.

Båda lagen har skett i 56% av Depors hemmamatcher och de har gjort rimliga 1,31 mål per match hemma. De är bara två platser ovanför nedflyttningsstrecket, så det kommer fortfarande att vara motiverade för att stoppa Real Madrid här, även om en 8-poängs kudde över botten tre betyder att de inte är i direkt fara.

Trots en mer pragmatisk inställning till saker under Zidane har målen fortsatt att flöda i båda ändarna av planen. Real Madrid har gjort mål i varje match som de har spelat den här säsongen men med sina defensiva problem skulle det vara förvånande om Depor inte gör mål. Vi rekar Över 2,5 mål och båda lagen gör mål på 20/21 med Comeon.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!