VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Tottenham misslyckades med att nå FA Cup-finalen när titel rivalerna Chelsea vann ett massivt psykologiskt slag med en 4-2 seger i helgen.

Speltips Crystal Palace - Tottenham

Vi tror att ett återkommande Crystal Palace kommer plocka åtminstone ett mål, vilket är prissatt till 13/10 hos Comeon. För vårat speltips tror tror vi att det inte finns så mycket som separerar sidorna, och rekar dem att spela 1-1, som prissätts till 15/2 med samma sajt.

Sam Allardyce-effekten har tagit fast vid Selhurst Park och Crystal Palace är nu nästan helt säkra på att undvika nedflyttning. Det är en anmärkningsvärd vändning från ett lag som såg ut att vara döda och begravda under tidigare chefen Alan Pardew, och örnarna har nu bara besegrats i en av deras senaste åtta matcher.

Spurs går in i matchen efter sju raka segrar i ligan och trots att de är i bäst form i divisionen kommer de få det svårt att skaka av sig sin FA Cup-besvikelse. Med bara sex matcher kvar, börjar Mauricio Pochettinos lag få ont om tid att stänga 4-poängshålet mellan dom och Chelsea.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!