VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Guangzhou R&F startade den nya kinesiska Super League säsongen i fin form eftersom de gick obesegade genom de första sex matcherna och vann fem av dem i processen. Men deras första förlust, som kom i april, verkar ha dämpat i deras självförtroende, och saker går inte lika bra längre.

Speltips Guangzhou R&F - Shanghai Shenhua

Två jämnt matchade lag, men dom kan göra gott om mål

 

De plockade upp ett poäng mot Peking Guoan i fredags för att göra det en vinst, två oavgjorda och två förluster från sina sista fem matcher i alla tävlingar. Deras enda vinst under denna period kom i den kinesiska FA Cupen, men lämnar dem utan seger i Super League på fyra försök och dom ligger nu 4:a i tabellen trots deras bra start.

Shanghai Shenhua är dock inte i bästa form. Besökarna har spenderat stora pengar på spelare som Fredy Guarin och Carlos Tevez på sistone, men det har inte gjort dom så mycket gott än så länge.

Besökarna förlorade 3-1 hemma mot Shanghai SIPG förra gången för att göra det tre matcher utan seger i alla tävlingar, och i Super League har de vunnit tre, spelat två oavgjorda och förlorat fyra av sina nio matcher hittills. På bortaplan är det en liknande historia, med vinst två gånger, en oavgjord och två förluster, vilket har lämnat dem 9:a i tabellen.

Precis som med många av de kinesiska Super League matcherna kan vi förvänta oss en match med många mål, och vi rekar ett bet på mål i andra halvlek. Guangzhou R&F har sett minst två mål efter pausen i två av sina fyra hemmamatcher den här säsongen, och med Shanghai Shenhuas matcher som skapat minst två mål i andra halvlek också, anser vi att vårt speltips, odds 5/6 för över 1,5 mål i 2:a halvlek, ser riktigt bra ut. Jag lägger dessutom ett betting tips på 2-2 vid 10/1 hos ComeOn.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!