Mardrömmar från sist

Det sista mötet mellan dessa två lag i världscupen 2014 är något som Brasilien kommer att vilja glömma, och det faktum att Tyskland är de nuvarande världsmästarna tyder på vad resultatet den dagen blev. Det var dock inte bara en vanlig Tyskland-vinst, det var en ren demolering då jättarna slog Brasilien med 7-1, en förnedring. Besökarna kommer att hoppas få revansch denna tisdag.

Tyskland kommer dock inte vara ett lätt lag att slå. De kvalificerade sig för Ryssland 2018 enkelt, då de vann alla tio av sina gruppmatcher och gjorde 43 mål i processen. Naturligtvis är matcher mot lägre lag inte representerande över hur de kommer prestera mot Brasilien, men det är uppenbart att de inte blir lätta att slå.

Många namn kommer saknas

Båda dessa sidor saknar några nyckelspelare idag. För Tyskland har Manuel Neuer blivit bänkad hela säsongen och både Thomas Muller och Mesut Özil har plockat upp skador under de senaste dagarna. Samtidigt är Brasiliens talisman Neymar skadad och även Alex Sandro och Filipe Luis saknas.

Det verkade dock inte ha mycket effekt på besökarna i fredags. De spöade på Ryssland med 3-0 hemifrån, ett resultat som gör det åtta matcher obesegrade för dem. Borta från hemmet har de inte förlorat på 13 matcher heller, och de har vunnit åtta av dessa matcher.

Vi rekar ett betting tips på Brasilien Dubbelchans, och ett speltips på 1-1.