VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Fördelen i tävlingen att avsluta bland de fyra bästa är priset som Manchesters två största klubbar slåss om denna torsdagskväll, och vi rekar Pep Guardiolas Man U för att ta enormt viktiga tre poäng, som är tillgängligt på 10/11 med Comeon.

Speltips Manchester City - Manchester United

För vårt speltips, kan vi inte se att det finns för mycket som separerar lagen, och även om vi tror att båda lagen kommer att göra mål, rekar vi att en 2-1 hemmavinst är vägen att gå, som prissätts till 8/1 med samma webbplats.

Sen hjärtesorg i semifinalen i FA Cupen i söndags innebar att Guardiolas första säsong som ansvarar för City kommer att bli trofélös och med tanke på detta misslyckande kommer de att gå in i torsdagens derby med mycket att bevisa. City har utmärkt statistik på hemmaplan och bara Chelsea har lyckats lämna Etihad med alla tre poäng i ligan den här säsongen.

United bör dock inte underskattas. De har en utmärkt bortastatistik med fyra segrar i rad på sina resor i ligan och är obesegrade i sina sista 10 matcher i Premier League. Formen av Marcus Rashford kommer att ha lättat Mourinhos bekymmer efter nyheterna som att Zlatan är ute för säsongen, men den unga Englandsstjärnan har fortfarande arbete att göra och bör kommer inte ensam kunna ge laget ett bra avslut på säsongen.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!