VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Atalanta avslutade äntligen sin period av oavgjorda med en 1-0 seger mot Empoli förra helgen. Den segern drar dom närmre en fjärdeplats, vilket skulle vara enormt imponerande för Italiens överraskande europa-kvalare. Kan de hoppa in till fjärdeplatsen på säsongens sista helg?

Speltips Atalanta - Chievo

Atalanta avslutar sin starkaste säsong hittills

 

Med tanke på att La Dea står inför ett Chievo som redan ligger på stranden, är det svårt att se mycket motstånd. Det kommer att vara en otrolig känsla för laget, efter en strålande säsong. Atalanta har överträffat alla sina tidigare resultat i Serie A efter en mycket stark säsong, och de har gjort det tack vare ett betydligt starkare försvar. Värdarna har hållit nollan i 39% av sina hemmamatcher, och endast de tre bästa lagen har släppt in färre än dom.

Inget av de fem senaste mötena mellan dessa lag har skapat fyra eller fler mål, och det kommer troligen att fortsätta. Atalanta har sett tre mål eller färre i 78% av matcherna hemma, medan 67% av Chievos matcher har sett tre mål eller mindre.

Med tanke på alla dessa matcher med lågt antal mål, rekar vi en enkel hemmavinst. Atalanta har sett under 3,5 mål i 10 av sina 11 hemmavinster, och de borde lägga till det mot ett lag som har förlorat sex av sina sista nio ligamatcher. Vi lägger ett speltips på en hemmavinst, och under 3,5 mål, som du hittar på 15/8 med ComeOn.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!