VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Juventus var tvungna att vänta till den näst sista matchdagen för att lyfta Serie A-titeln, men de har inget att oroa sig för inför sin resa till Bologna i sin sista match.

Speltips Bologna - Juventus

Juventus är inte klara än

 

Med Coppa Italia i väskan och Champions League-finalen i horisonten finns det mycket mer angelägna bekymmer för chefen Max Allegri.

Det finns en stor chans att Juve kommer att rotera i helgen, men kommer Allegri följa sin föregångares exempel? Ex Juve-chefen Antonio Conte var orolig att låta sina spelare gå för länge utan några minuter före FA Cup-finalen, så han ställde fram en stark startelva i Chelseas möte med bottenlaget Sunderland. Han kapade till och med John Terrys Stamford Bridge farväl till 26 minuter. Kan Allegri gå på en liknande väg?

Bologna slutar säsongen med ett bekvämt avstånd från nedflyttningszonen, men de bör vara oroliga efter att ha sett sin sista period av hemmamatcher. Sedan början av februari har Rossoblu mött båda Milan-klubbarna och tre av de fyra bästa. De avslutar sina hemmamatcher mot de fyra bästa, och de har förlorat mot alla de bästa åtta på egen mark. Vi rekar ytterligare en förlust.

Med Bolognas fruktansvärda statistik mot topplagen i Serie A kan vi inte se dem dra något chockresultat mot mästarna. Rossoblu har förlorat åtta av sina 18 hemmamatcher, och vi tror att Juventus kommer att lägga till på det, oavsett vilken startelva de lägger fram. The Old Lady kommer in i denna prissatt till 53/50 med ComeOn med ett -0,5 Asian Handicap, vilket blir vårt betting tips. Det är ett enormt pris för bortavinsten med 47 poäng som skiljer dessa två lag.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!