VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

För Chile är det här en match dom bara måste vinna. Dom ligger 6:a i gruppen, vilket inte kommer räcka om dom vill ta sig till Ryssland.

Speltips Chile - Venezuela

Dom ligger dock endast 3 poäng bakom 2:a placerade Uruguay, så vinner dom här kommer det förändra allt. Det finns dessutom väldigt lite i Venezuela som skulle förhindra dom.

Chile har vunnit Copa Americas två gånger i rad, och har genuin kvalitet i sina ranker, och dom demonstrerade det i långa perioder mot Argentina förra veckan, men hade otur och förlorade matchen. Spelar dom med liknande kvalitet idag bör dom vinna utan problem. Dessutom är Chiles mittfältare Arturo Vidal tillbaka från sin avstängning, och han är en man som kan göra mål. Han gjorde 2 mål mot Venezuela tidigare i kvalen, och ett bet på att Arturo Vidal gör mål när som helst rekommenderas.

Chile har gjort mål i deras 18 senaste VM-kval matcher och gör exakt 2 mål per hemmamatch i genomsnitt under dessa kval. Venezuela har inget förutom sin stolthet kvar att spela för, men dom har helt enkelt inte spelat bra fotboll.

Dom har endast hämtat 1 poäng på bortaplan, och släppt in 2 eller fler mål i alla deras matcher i dessa kval. Chile är inte övertygande i defensiven dom heller, och ett bet på hemmalaget samt över 3.5 mål är mitt speltips.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!