VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Newcastle säkrade uppflyttning till toppdivisionen med en 4-1 seger över Preston i måndags.

Speltips Cardiff - Newcastle

Det bör ha kommit som en stor lättnad för Rafa Benitez och hans spelare men de måste vinna här för att behålla någon chans att vinna titeln. Deras bortaform på sistone har inte varit bra och ett starkt Cardiff ser ut att kunna få resultat.

Magpies skulle uppenbarligen vilja vinna titeln, men för en klubb av deras karaktär var det alltid viktigast att säkra uppflyttning, och nu är det uppnått, och de kan slappna av lite. Deras senaste prestationer har inte varit bra, med bara 2 segrar i 8 matcher före Preston matchen, och förmodligen spelar de lika dåligt som de har gjort hela säsongen. Frånvaron av Dwight Gayle har lämnat dem i brist på eldkraft, och defensivt har de sett mycket mer sårbara under de senaste veckorna och båda lagen har gjort mål i 9 av deras senaste 12 matcher. De är också i dålig form på bortaplan, med bara 2 poäng från deras senaste 4 bortamatcher.

Cardiffs vinstprocent hemma står nu på 50% för säsongen, vilket är en dramatisk vändning med tanke på hur dåligt de startade säsongen. Neil Warnock har tydligt initierat mycket av förändringarna och med spelare som försöker bevisa en poäng inför nästa säsong verkar de inte vara bristande i motivation. Newcastle spelar inte sitt bästa fotboll och kämpar för resultat på vägen, så jag rekar Dubbel chans – Cardiff eller Oavgjort på 5/6.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!