VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Lyon har tagits över i tävlingen för att kvalificera sig till nästa säsong Europa League och behöver därför verkligen vinna när de reser till Angers denna fredags​​kväll.

Speltips ANgers mot Lyon

Den dåliga nyheten är att de kommer att behöva göra det utan deras topp målgörare Alexandre Lacazette, som tyvärr drabbades av en benskada i förra torsdagens nagelbitande kvartsfinal i andra benet mot Besiktas. Lacazaette har varit stjärnan för Lyon hela säsongen och utan honom ser de inte ut som samma lag. Denna hitman gjorde sitt 31:e mål för 2016/17 under matchen som Ligue 1-laget så småningom vann på straffar, men det kom till ett pris.

Lyons förlust mot ligaledarna Monaco betyder under tiden att de har slungats till 5:e plats, ett poäng bakom Bordeaux, även om de har ett spel i handen. Det spelet i handen kommer att komma de sista veckorna, efter att Lyons resa till Bastia avbröts på grund av publikstörningar. Med en semifinal i Europa League närmandes mot nederländska Ajax börjar matcherna högas ihop och det börjar nog kännas för laget.

Med båda sidorna i mitten av upptagna spelscheman, rekar vi en jämn match. Vårt råd är att placera på bet på 2 eller 3 matchmål till odds 21/20 med Comeon.

För vår speltips ser vi Lyon vinna matchen med 2-1. Den insatsen värderas till odds på 15/2 även med Comeon.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!