VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Juventus närmar sig deras sjätte Scudetto i rad, men Roma har inte släppt dom ur sikte ännu.

Speltips Atalanta - Juventus

Ledarna har en åtta poängs ledning med fem matcher kvar att spela, så det är svårt att se något annat än en trofé för The Old Lady. Men de har fortfarande jobb kvar för att hämta titeln, eftersom de jonglerar ligaförpliktelserna med Champions League matchen med Monaco senare i veckan. Innan det möter de ett väldigt i-form Atalanta.

Värdarna är femma i Serie A, på väg mot europeisk fotboll. De fortsatte sin fantastiska hemmaform genom att slå Bologna 3-2 i helgen, ett resultat som visserligen tillät några för många insläppta. Men la Dea har nu vunnit 69% av sina hemmamatcher, med bara tre förluster. De har en utmärkt säsong, som överstiger de två Milanolagen och Fiorentina på betydligt mindre resurser.

Men värdarna kommer sannolikt att kämpa mot laget som dominerar italiensk fotboll för tillfället. Juve är på gränsen till en tredje liga och cupen dubbel i rad, och det säger ganska mycket om deras form i Europa. Mästarna har varit briljant på hemmaplan och gjort mål i 97% av sina ligamatcher. De har hittat nätet i sina sista 24 i Serie A, så vi kan inte se dem tabba sig här.

Atalanta har gjort mål i 88% av sina hemmamatcher, och de har varit starka framåt mot lagen ovanför dem. I sju möten med de fyra bästa i Serie A har la Dea gjort mål i varje match. Vi rekar dem för att fortsätta det mot Juve, och vårt speltips blir båda lagen att göra mål på 10/11 med Comeon.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!