VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Ross County har förstärkt sina chanser att överleva Scottish Premiership de senaste veckorna, först med en avgörande 2-1-seger mot Dundee, följt av en oavgjord i Hamilton och en något kontroversiell 2-2 match hemma mot Celtic.

Speltips Ross County - Inverness CT

Detta lämnar dem 8:a i tabellen, och medan de fortfarande bara är tre poäng ovanför nedflyttningsstrecket, har de en åtta poängs kudde, med bara fem matcher kvar av säsongen.

Alla dessa fem matcher kommer mot andra lag hotade av nedflyttning, och den första av dessa är möjligen den mest avgörande. Inverness CT ligger längst ner i tabellen, och en förlust mot dem skulle ge dem bara fem poäng från strecket, och en vinst skulle nästan garantera att de undviker den nedersta platsen.

Ross County har nyligen lyckats avsluta sina fyra hemmaförluster på rad, genom att slå Dundee och spela oavgjort mot Celtic, för att göra det tre segrar, en oavgjord och fyra förluster i deras senaste åtta matcher på Global Energy Stadium.

Med tanke på värdarnas förbättrade form och det faktum att Inverness CT förlorade borta mot Motherwell förra gången, rekar vi odds på 19/20 för en Ross County vinst, tillsammans med ett speltips på 2 -1 till hemmalaget vid 15/2.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!