VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

AZ har en enorm 3-0 fördel från det första benet av dessa Europa League-playoffs, men kan de avsluta jobbet i Utrecht?

Speltips FC Utrecht - AZ Alkmaar

Utrecht är bekväma på hemmaplan

 

Värdarna har den bästa hemmastatistiken i Eredivisie utanför de nederländska stora tre, men AZ var faktiskt väldigt konsekventa på vägen under den ordinarie säsongen.

Det är svårt att se Azerbajdz komma in i denna och spela 0-0, med tanke på att dom har gjort många mål denna säsong. De gjorde minst två mål i 91% av deras Eredivisie-matcher, och de inte är ett lag byggt för att försvara. Efter att ha släppt in i 88% av sina bortamatcher borde de inte lita på sitt försvar att rädda dom här.

Däremot har besökarna hittat nätet i 88% av sina resor, så de borde vara övertygade om att lägga till de tre målen de gjorde på AFAS Stadion. De snittar 1,47 per bortamatch, medan de har gjort minst tre mål i varje play-off-match.

AZ har sett båda lagen i 76% av sina bortamatcher, så det är högst sannolikt att vi får se mål i denna. Bortalaget kommer sannolikt att pusha framåt på grund av deras attackerande natur, och Utrecht behöver tre mål, så vi lägger ett speltips på en match med många mål. AZ har sett över 2,5 mål i sina senaste sex matcher, medan de sista sju mötena mellan dessa två har sett minst tre mål. Vi lägger ett betting tips på över 2,5 mål och båda lagen gör mål här, som prissätts till 4/5 med ComeOn.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!