VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

AC Milan säkrade en Europa League-plats förra helgen, efter fem matcher i rad utan vinst.

Speltips Cagliari - AC Milan

Efter att ha sammanställt ett starkt tryck för Champions League i säsongens första hälft, lyckades dom tillslut åtminstone sluta topp 6. Men det tar fortfarande den stora klubben till europeisk fotboll för första gången på tre år. Kan de följa upp det med ett resultat mot Cagliari på sista dagen?

Rossoneri har redan bytt fokus mot nästa säsong, med enorma €145m att spendera denna sommar. Atalantas Franck Kessie kommer att ansluta nästa vecka, medan Villarreal försvararen Mateo Musacchio håller på att flytta till Milano också. De måste stärka för att förbereda sig för Europa.

Milan har en bekväm plats i tabellen

 

Milan åker till Cagliari oförmögna att flytta varken upp eller ner i tabellen. Sardinierna har inga faror inför sin slutliga hemmamatch i säsongen, men de vill ändå avsluta starkt. Värdarna har haft en strålande säsong tillbaka i toppdivisionen, främst på grund av deras grymma hemmaform. De har tagit 75% av sina poäng hemma, tillsammans med 68% av de mål de har gjort.

Vi rekar att de borde kunna lägga till sin starka form, speciellt med AC Milan i dålig form på bortaplan. De har misslyckats med att vinna 67% av sina bortamatcher, medan de bara har vunnit två av sina senaste 12 hemmaligamatcher. Rossoneri har gjort två eller fler mål i bara sex av sina resor, medan värdarna snittar två mål per match hemma. Vårt speltips blir att besökarna inte gör tillräckligt med mål för en vinst, så vi lägger ett betting tips på värdarna på dubbelchans-marknaden på 10/11 med ComeOn.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!