VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Crotone såg ut som om de var inställda på Serie B för inte så länge sedan, men de går in i helgen förväntade att spela ytterligare en seger och ta sig närmre säkerhet.

Speltips Crotone - Lazio

Underdogsen har levererat som aldrig förr

 

De är favoriter med ComeOn för att slå fjärdeplacerade Lazio, vilket bevisar hur imponerande de har varit på sistone. De har vunnit fem av sina sista sju matcher innan de spelade mot Juventus förra helgen. De gick in i den matchen före mästarna i formtabellen.

Lazios stora säsong har börjat falla isär, efter att de rackat upp sina högsta antal poäng totalt sedan 2000. De har nu förlorat tre raka matcher, efter förluster mot Fiorentina och Inter Milan i ligan. De bytte fokus till Coppa Italia-finalen, som de förlorade mot Juventus. Det bör ha slagit hårt, och dom bör inte ha samma självförtroende som Crotone.

Värdarna verkar emellertid alldeles för korta på Evens när man tänker på att Lazio har förlorat bara fyra bortamatcher på hela säsongen. De har dock släppt in mål i sina senaste åtta matcher. Besökarna har också misslyckats med att hålla nollan i 78% av matcherna i Serie A den här säsongen, och de står inför ett lag som har snittat ett mål per match hemma denna säsong.

Lazio har släppt in i första halvlek i fyra av sina fem senaste matcher, och vi rekar att kommer göra detsamma här. Vi lägger inget speltips på hemmavinst eller antal mål för att oddsen inte är tillräckligt bra. Vi lägger istället ett betting tips på Crotone att göra mål i första halvleken på 4/6 med ComeOn.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!